Z motosvěta

Zpravodajství z vůní benzínu

Chcete auto zdarma?

aaa autoU společností AAA Auto a.s. očekávají půl miliontého zákazníka. Odměnou mu bude auto zdarma, jenže .... bude to za odměnu a nebo za trest.
Věc názoru a pohledu na celou společnost AAA Auto. Je mnoho lidí co se spálilo, ale na druhou stranu zase mnoho lidí co na tuto firmu - autobazar nedají dopustit, vždyť kde by se jinak vzalo pětisettisící prodané auto v české republice.

Jubilejního zákazníka s pořadovým číslem 500 000 očekávají prodejci v některém z 25 autocenter AAA Auto v České republice a na Slovensku. „Předpokládáme, že bychom měli půlmiliontý vůz prodat v nejbližších dnech,“ uvedl ředitel prodeje firmy David Keller.

Strmý vzestup cen benzínu

Benzín Natural 95 zdražil v Česku za poslední týden průměrně o 27 haléřů na 31,08 koruny za litr. Nafta poskočila o 11 haléřů nahoru na 29,33 haléřů. Plyne to z informací CCS.
Podobně skokové zdražení v řádu desítek haléřů zaznamenaly pohonné hmoty už minulý týden.

Benzín Natural 95 byl v neděli 14. března nejdražší v Praze. Jeho průměrná cena stoupla proti minulé neděli o 25 haléřů na 31,54 Kč/l. Následoval Jihomoravský kraj, kde benzín během týdne zdražil o 22 haléřů na 31,50 Kč/l. Třetí nejdražší benzín byl u čerpacích stanic v Plzeňském kraji, kde cena litru stoupla o 43 haléřů na 31,40 Kč/l.

Syndikovat obsah