Chcete auto zdarma?

aaa autoU společností AAA Auto a.s. očekávají půl miliontého zákazníka. Odměnou mu bude auto zdarma, jenže .... bude to za odměnu a nebo za trest.
Věc názoru a pohledu na celou společnost AAA Auto. Je mnoho lidí co se spálilo, ale na druhou stranu zase mnoho lidí co na tuto firmu - autobazar nedají dopustit, vždyť kde by se jinak vzalo pětisettisící prodané auto v české republice.

Jubilejního zákazníka s pořadovým číslem 500 000 očekávají prodejci v některém z 25 autocenter AAA Auto v České republice a na Slovensku. „Předpokládáme, že bychom měli půlmiliontý vůz prodat v nejbližších dnech,“ uvedl ředitel prodeje firmy David Keller.

Skupina AAA Auto působí na českém trhu od roku 1992 a dlouhodobě si udržuje pozici největšího prodejce ojetých vozů ve středoevropském regionu a to i přessto, že mnoha českým řidičům se otevírá kudla v kapse, kdýž slyší AAA Auto. Přesto upoutala pozornost například plošným zavedením výkupu vozů za hotové, v posledním desetiletí pak řadou garancí, jako je písemná záruka legálního původu vozu nebo pojištění skrytých závad. Poslední velkou inovací bylo zavedení certifikátu stavu tachometru, který skupina AAA Auto spustila v České republice letos v lednu ve spolupráci s expertní společností Cebia.

Mě osobně společnost už upoutala ještě na staré adrese, kde jsem si vyhledl v té době velice luxusně vypadající Renault 25, kde původ a ujete kilometry na tachometru se rozhodně zaručit nedaly. Jenže chtěl jsem pohodlnou káru? Chtěl. Tak co naplat.
oneckonců musím říct, že jsem nakonec koupí neprohloupil narozdíl od Garáží Vltava. Ale to je na jiný článek.

Pokud se chystáte do AAA pro nový vůz, možná budete mít štěstí a půlmiliontým zákazníkem se stanete právě vy. V takovém případě dostanete vybraný vůz zcela zdarma.

Takže kdo dřív přijde, dřív jezdí v novém a zadarmo .... dřív leží pod autem a opravuje.